Laat je burn-out en stress behandelen in Vught

Wat je doet met je energie

Niets is menselijker: je kop in het zand steken, ontkennen wat er is als dat je niet uitkomt en van tijd tot tijd gewoon slecht voor jezelf zorgen.

Iedereen doet dat wel eens. Jij deed het de hele tijd. Niet bewust, maar je deed het wel. De vraag is ‘waarom deed je dat?’

Een burn-out is een keuze

De weg naar een burnout bestaat uit een serie keuzes die je maakt. Sommige groot en ingrijpend, andere klein en schijnbaar onbelangrijk. Dat wil niet zeggen dat je erom gevraagd hebt, je deed het onbewust. Wees blij dat het keuzes geweest zijn, want dat betekent dat je ook anders kunt kiezen.

Burn-out thema’s

De thema’s binnen een burnout-behandeling gaan over energie, doen wat je belangrijk vindt en zinvol en plezierig leven. De meeste mensen met een burn-out hebben hun eigen energiebalans ernstig overschat. Het leek een onuitputtelijke bron.

Je maakte altijd tijd voor alles en iedereen die het van je vroeg: gezin, collega’s, vrienden, hobby’s – het kon allemaal zomaar. Dat dacht je tenminste.

Burn-out is een kans

Je merkt dat het gevoel dat je nu hebt vrij snel verdwijnt. Dat je lichaam eenvoudigweg aan de bel heeft getrokken om je op veel meer gebieden wakker te schudden dan alleen het gebied van je werk. Je krijgt de kans als mens te groeien, meer te kunnen geven, genieten en echt leven.

Laat me je helpen

Is dit herkenbaar of wil je meer weten over stress en burnout klachten? Bel of mail mij gerust voor meer informatie of voor een afspraak.