Over mij

Beweging en bewogen

Ik voelde me als kind al betrokken bij de wereld om mij heen. Ik maakte me druk om dingen zoals het milieu, de maatschappij en vooral: de zorg. Zo veel mensen hebben zorg nodig. Zo veel mensen krijgen die niet. Dat idee deed iets met me, en is tot op de dag van vandaag een van mijn grootste drijfveren.

Verdieping via het werkveld

Tegen het einde van mijn middelbare schooltijd besloot ik dat ik in de geestelijke gezondheidszorg zou gaan werken. Ik volgde de daarvoor benodigde opleidingen en ging aan de slag. Na 19 jaar ervaring opgedaan te hebben in zowel 1e als 2e-lijns geestelijke gezondheidszorg (GGZ) besloot ik mijn eigen praktijk te openen.

Betrokken, direct en doelgericht

Ik heb inmiddels mijn eigen ‘’stijl’’ ontwikkeld wat betreft mijn manier van behandelen. Mijn werkwijze is daadkrachtig, praktisch, verrijkend en inzicht gevend. Ik werk mét jou, en niet aan jou. We gaan samen op zoek naar de kern van jouw probleem, om van daaruit doelgericht naar een oplossing toe te werken. Dat kan heel confronterend zijn: om tot de kern te kunnen gaan kom je jezelf nou eenmaal tegen. Maar ik ben ervan overtuigd dat het je alleen maar sterker zal maken.

Wees jezelf; er zijn al zoveel anderen

Andere mensen op een nieuwe manier naar zichzelf en hun omgeving leren kijken, dat vindt ik het mooiste aan mijn werk. Daarmee kun je iemand namelijk al enorm helpen, veel problemen zijn een kwestie van perceptie.

Ik stimuleer jou om meer vertrouwen te krijgen in jezelf, waardoor jij het gevoel krijgt meer invloed te kunnen uitoefenen op jouw leven. En dat geeft mij voldoening.

Josie

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel voor een afspraak of stuur even een mail naar praktijk Therapie Vught, ter attentie van Josie van Dijk.