Therapie in Vught met therapeut Josie van Dijk

Snel tot de kern

Natuurlijk neem ik in het eerste gesprek de tijd om jouw verhaal goed te leren kennen, maar we gaan ook direct aan de slag. Je zal zien dat we heel snel tot de kern komen en ik je eigenlijk vrijwel direct kan helpen.

Cliënten vinden mijn aanpak verfrissend en zeggen vooral de laagdrempeligheid te waarderen: we kunnen over alles praten.

Ik houd je een spiegel voor

Het gaat niet vanzelf en het is ook niet klaar met een paar goede gesprekken. Samen gaan we echt aan het werk. Je krijgt opdrachten, oefeningen, leesvoer noem het maar op.

Het is een dynamisch proces waarin ik dicht op je behandeling sta- soms ben ik ondersteunend, adviserend, houd ik je een spiegel voor of ben gewoonweg streng.

Een behandeling die bij je past

Een behandeling bij mij is altijd een behandeling op maat. Ik ga uit van je klacht of vraag, maar ook van je kwaliteiten en eigenschappen waarover jij beschikt. Maatwerk dus. De aanpak is heel concreet. We gaan aan het werk en komen er, in redelijk korte tijd achter wat wel en niet werkt en wat dat met je doet. Het belangrijkste van de behandeling is dat je het écht zelf doet.

Op eigen benen

Het doel van de behandeling is dat je aan het einde van de rit weer op eigen kracht verder kunt. Ik houd altijd nog wel een vinger aan de pols, meestal maken we na een paar maanden nog even een afspraak.

Bekijk hier de therapieën van Therapie Vught

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij Therapie Vught. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik één van de volgende links:

    • Meer rust met mindfulness in Vught
      Een mindfulness training vermindert niet alleen stress gevoelens, maar zorgt in het algemeen voor een positievere houding ten aanzien van je eigen leven en wat je meemaakt.
    • Alcoholverslavingshulp in Vught
      Teveel drinken beïnvloedt je leven, vaak meer dan je onder ogen wilt zien. We gaan samen op zoek naar een oplossing om van je verslaving af te komen.

Wat ik voor jou kan doen…

Staat je klacht er niet tussen of wil je meer weten over therapie in Vught (vlakbij Den Bosch)? Bel of mail mij gerust voor een afspraak.